GOEDE DOELEN


2020:
De opbrengst van 2020 komt ten goede aan Stichting Beat the Beast. Deze stichting wil meer bekendheid over clusterhoofdpijn, om op die manier begrip te kweken en financiële middelen binnen te halen voor onderzoek. Zie voor meer informatie de website 

2018: 
De opbrengst van 2018 komt ten goede aan Refaja Zorgboerderij in Echten. Met het geld hebben wij voor Refaja skelters aangeschaft. Dit ter vervanging van een flink aantal skelters, die men de afgelopen jaren weg heeft moeten doen, omdat ze "af" waren. De kinderen kunnen dan weer lekker sportief bezig zijn. Er zijn in totaal 9 mammoet skelters afgeleverd bij Refaja.2016:
10-jarig jubileum GigaG-festival in 2017 te Pesse. Festival voor alle mensen uit het noorden met een beperking. Het is een prachtige gelegenheid om een avond uit te gaan met vrijwilligers, ouders of familie. Een ideale gelegenheid voor het klassefeest of als afsluiting van een seizoen van de (zwem-, voetbal-, vrienden) club, vul zelf maar in. Of een keer samen met al je collega’s uit, een personeelsfeest van de dagbesteding etcetera.
SamenLoop voor Hoop. Een wandelestafette in Zuidwolde om geld in te
zamelen voor onderzoek naar kanker.2014: 

Realisatie Klanken - Bospad in het vijverbos bij Visio Huis te Echten.

Het gaat hier om verschillende objecten die al dan niet door de wind geluiden voortbrengen. Voor de cliënten van Visio is het een prachtig wandelpad die bij de verschillende objecten geactiveerd worden om zelf geluiden te maken of de verschillende geluiden ervaren. 


2012: Lopen voor Sjonnie - huiskamer voor de afdeling oncologie B6 van het Ziekenhuis Meppel. Er is behoefte aan het ombouwen van een tweepersoonskamer tot een “huiskamer” voor de patiënten en hun familie, die niet thuis kunnen of willen sterven.


2010: Cliniclowns2008: Stichting Kinderwens

2006: Stichting Kika

2004: Deelname viertal visueel/verstandelijk gehandicapten aan de winterspelen